Basisopleiding ervaringsleren

Opzet
Dit is een zesdaagse basisopleiding in de methodiek Ervaringsleren en bestaat uit 3 modules van elk 2 dagen (9:00-17:00). Omdat de natuur een belangrijk element in onze opleiding is vindt het grootste gedeelte van de training buiten plaats. De totale tijdinvestering inclusief de opleidingsdagen is ongeveer 50 uur.

Locatie
Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht

Toelatingsvoorwaarden
De toelatingsvoorwaarden zijn minimaal hbo of gelijkwaardig verkregen door kennis en ervaring

Inhoud
In module 1 van deze opleiding maak je kennis met elkaar en met de methodiek. Laat je onderdompelen en ervaar zelf. We creëren een veilige basis voor de rest van de opleiding en een veilige bedding om tot ontwikkeling te komen.

In module 2 ga je ervaren waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Welke theoretische achtergronden, wat is de grondhouding, groepsdynamica, bruikbare modellen, Active Reviewing, programma opbouw,
etc.

In module 3, de laatste module van deze opleiding, staat in het teken van zelf doen. De trainers nemen je mee in welke overwegingen ten grondslag liggen aan de activiteiten die ze inzetten en geven je een inkijkje in procesbegeleiding.
Daarnaast ga je zelf voor de groep staan en biedt je een activiteit aan en ga je deze ook nabespreking volgens de methodiek die je geleerd hebt.

Kosten
Deze opleiding van 6 dagen kost € 1.895,- excl BTW. Dit is inclusief lunch, drinken en materialen.

Data Leerroute Ervaringsleer Counselor 2024
Basis 1: 10 – 11 oktober
Basis 2: 7 – 8 november
Basis 3: 12- 13 december

Inschrijven

Factuurgegevens:

Naam
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.